Ben je begonnen met vapen? Dit is wat je moet weten!

Als je recent bent begonnen met vapen omdat je graag wilt stoppen met roken of het meer als een interessante hobby ziet, is het handig om te weten waarop je moet letten om op de juiste manier aan de slag te gaan met je vaporizer! In dit artikel nemen we de belangrijkste aspecten met je door.

Neem rustig de tijd om te inhaleren

Een typische beginnersfout is om te kettingdampen. Wanneer je dit doet zal je al gauw merken dat je niet optimaal geniet van elke puff en zal op den duur jouw keel sneller geïrriteerd raken.  Probeer daarom te overwegen om rond de 15 á 30 seconden te wachten voordat je de volgende hijs neemt.

Wellicht is het moeilijk voor je om hieraan te wennen, maar door geduldig te vapen zal je merken dat jouw belevenis van het vapen een stuk aangenamer wordt.

Verlaag geleidelijk het nicotinegehalte als je wilt stoppen met roken

Voor de mensen die vapen gebruiken als een manier om te stoppen met roken, is het belangrijk dat je afkomt van je nicotineverslaving. Houdt daarom rekening om na verloop van tijd geleidelijk de hoeveelheid van de nicotine in de e-liquid af te nemen. Op deze manier zorg jij ervoor dat je jouw rookverslaving alsmaar beter in controle kan houden.

Vind de juiste vaporizer

Zoals je hoogstwaarschijnlijk al hebt opgemerkt, zijn er diverse soorten vaporizers op de markt. Je kunt kiezen uit verschillende opties bij het kopen van je eerste vaporizer en er zijn diverse uitvoeringen die voorzien zijn een een extra grote batterij of verschillende temperaturen.

Voor het vinden van het juiste apparaat om te vapen, neem dan vooral eens een kijkje bij de e-smokewinkel. Deze winkel biedt je een enorme keuze aan diverse soorten vaporizers en kunnen je helpen bij het maken van de meest geschikte keuze voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *