21 januari 2021

De zorg is harder nodig dan ooit

Door Redactie

2020 het jaar van de Corona crisis, hier is het duidelijk geworden hoe hard de zorg nodig is in ons land. Bijna overal zijn tekorten en wij Nederlanders zijn hier de dupe van. Veel mensen hebben wel de behoefte om mee te helpen in de zorg, maar zijn hier niet gekwalificeerd voor. Gelukkig is er een partij waarbij je terecht kunt wanneer je de drang hebt om mee te helpen in de zorg, maar nog niet de juiste capaciteiten hebt.

Baan in de zorg

Wanneer je opzoek bent naar een baan in de zorg met veel mogelijkheden en vrijheden dan is werken bij Zorgzuster echt iets voor jou. Bij Zorgzuster zijn er drie verschillende mogelijkheden binnen het werken. 

Als je nog niet zoveel ervaring hebt binnen de zorg, kan je een opleiding doen via Zorgzuster. Zij hebben verschillende cursussen en opleidingen om je te specialiseren in een bepaald vakgebied. Of het nu oudere zorg of gehandicapte zorg is. 

Mogelijkheden

Het is mogelijk om te werken als zzp’er in de zorg, onder vast contract en op flex basis. Je hebt dus alle mogelijkheden bij Zorgzuster. Het voordeel van werken op zzp basis is dat je zelf je uren inplant, je zelf de mogelijkheid hebt om te kiezen wat voor werk je doet en voor wie je het werk doet. Daarnaast worden administratieve taken door Zorgzuster gedaan. Op deze manier kan je je volledig focussen op je werk. 

Wil je gewoon lekker onder contract werken, zit je bij Zorgzuster ook goed! Je profiteert dan van een bovengemiddeld loon en de beste secundaire arbeidsvoorwaarde. Daarnaast ben je zeker van het aantal vaste uren dat je wilt werken.Wil je jouw steentje bijdragen, maar wil je niet fulltime werken maar gewoon een aantal uurtjes in de week, dan is het flexwerken bij Zorgzuster wellicht iets voor jou. Ook hier profiteer je van een bovengemiddeld loon en krijg je wekelijks uitbetaald. Je hebt hier alle vrijheid wanneer je wil en kan werken.