Een ouderwetse kerst legpuzzel

Dit is weer een leuke tijd om een kerst legpuzzel aan te schaffen Samen de gezellige winteravonden doorbrengen Zo’n echte ouderwetse kerst legpuzzel van 1000 stukjes. Met zo ontzettend veel keus aan afbeeldingen. Je kunt er ook een puzzelmat bij kopen zodat je deze telkens kunt oprollen. Zo neemt het ook niet teveel ruimte in. Het is heerlijk ontspannend om af en toe even aan de puzzel te gaan zitten. Lekker een muziekje op de achtergrond, drankje en hapje erbij en een kaarsje aan. Laat de warme winteravonden maar komen.

Puzzelen is verslavend  

Een jan van haasteren 1500 stukjes legpuzzel is een super leuke puzzel. Als je eenmaal aan de puzzel begint kun je bijna niet meer ophouden met puzzelen. Hoe langer je puzzelt hoe meer je van de puzzel ziet. Buiten dit is de puzzel ook nog eens zeer humoristisch. Puzzelen werkt ook nog eens verslavend. Waarom? Als de puzzel af is dan smaakt het naar meer.

Nieuwe puzzels

Jan van Haasteren (geboren in 1936) tekent al tientallen jaren grappige platen.De doorgewinterde fan zoekt in elke nieuwe puzzel direct naar Jan’s handelsmerk en dat is de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze een of meerdere keren op. In de loop der jaren heeft zijn er al tientallen van Haasteren puzzels uitgebracht en ieder jaar komen er weer jan van haasteren nieuwe puzzels bij. 

De Nachtwacht

Ravensburger de Nachtwacht is een kopie van de nachtwacht, maar als je goed door puzzelt heb je dus dadelijk wel de nachtwacht in je huis liggen. Het mooie aan deze ravensburger puzzel is dat hij echt heel erg natuurgetrouw is. Verder is hij mooi in elkaar gezet. Hij bestaat uit 1500 stukjes, je bent dus wel even bezig om deze puzzel in elkaar te zetten. Het mooie is dat het sneller gaat dan je denkt als je eenmaal bezig bent en geniet van dit mooie schilderij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *