goede-doelen-corona
18 november 2020

Meer goede doelen nodig door Coronavirus

Door Redactie

Momenteel kampen we met een situatie waarin mensen zich opgesloten en alleen voelen. We kunnen er niet op uit en grote groepen mensen ontmoeten is helaas uitgesloten. Desondanks moeten we er het beste van maken, vooral voor de mensen die meer aandacht nodig hebben. Daarom zijn er meer goede doelen nodig om ook deze mensen een lach op hun gezicht te bezorgen!

Eenzaamheid

Het grootste probleem is momenteel eenzaamheid. Door het isolement zijn er veel risicogroepen die niet meer buiten komen en zich opgesloten voelen. Het lastige van deze risicogroepen is dat er ook groepen bij zitten die de oorzaak van de eenzaamheid niet kunnen begrijpen. Denk aan mensen met een beperking, ouderen met Alzheimer of kinderen met erge vormen van autisme. 

Kom in actie

Ben jij bereid om deze mensen te helpen? Kom dan in actie voor een goed doel. Ze zijn momenteel hard nodig en je kunt ook nog deels vergoed krijgen. Vraag dit bij een partij als subsidiegezocht.nl! Maak een helder plan en verzamel iedereen om je heen die kan helpen. Zet vast lijntjes uit via social media en maak bijvoorbeeld opvallende flyers. Jij kan dit!

Subsidie

Je zult misschien niet helemaal thuis zijn in het krijgen van subsidies. Daarom kun je subsidieadvies of fondsenwerving aanvragen! Je krijgt hierbij meteen in beeld wat je kunt krijgen, waardoor je verder op weg wordt geholpen met het goede doel. We snappen dat het een grote stap voor je kan zijn om iets te beginnen, maar daarom is het goed om alle hulp die je aangeboden krijgt aan te nemen en er volledig voor te gaan!