Begeleide intervisie
9 september 2020

Haal ook het beste uit jezelf!

Door Redactie

Maak ook gebruik van de begeleide intervisie! De bedoeling hierbij is om jullie intervisiegroep naar een hoger niveau te tillen! Iedereen bepaald hier zelf zijn of haar persoonlijke leerdoelen. De intentie van deze intervisie is om door meer over jezelf te weten te komen, beter te presteren op de werkvloer. De begeleider kijkt mee met de intervisiegroepen om begeleiding te geven. Wie kritisch is op zichzelf kan zichzelf goed beoordelen en verbeteren daar waar dat nodig. Iedereen heeft zo wel sterke en minder sterke kanten.

Begeleide intervisie

Verbeter je persoonlijke vaardigheden op de werkvloer

Het volgen van een begeleide intervisie draagt zeker positief bij op de werkvloer. Steeds vaker wordt dit gevolgd, speciaal door professionals om beter te presteren op de werkvloer. Iedereen gaat op een zelfstandige manier aan de slag, maar krijgt hierbij uiteindelijk hulp van de groep en aangewezen begeleider. Kies voor een kleine groep of grotere groep, geheel naar eigen wens. Het doorbreken van ontstane denkpatronen is nodig. Innovatie is de sleutel tot succes! Wie goed kijkt naar zichzelf, kan zeker een aantal verbeterpunten opnoemen. Ga aan de slag om deze verbeterpunten in de praktijk te brengen! Het eindresultaat van deze begeleide intervisiegroep is sowieso positief. Iedereen kan hier wel iets van opsteken en zichzelf verbeteren op een bepaald vlak.

Begeleide intervisie

Ga de uitdaging aan!

Graag groeien op persoonlijk vlak op de werkvloer? Professioneel ontwikkelen is nu mogelijk geworden iedereen! De intervisor let op het groepsproces en niet op de inhoud. Een veilige leeromgeving en prettig leerklimaat zijn belangrijk. Iedereen is gelijkwaardig en groepsleden worden met respect behandeld. Door te leren van jezelf en elkaar is dit zeer zinvol. Ontdek onbewogen ook wat de kansen zijn! Het volgen van deze begeleide intervisie is de tijd en moeite zeker waard.