Houd je relatie spannend met deze tips

Ben je al langere tijd samen met je partner en merk je dat je een beetje in een sleur terecht gekomen bent? Of wil je dit graag voor zijn? Dat kan! Er zijn verschillende manieren waarop je je seksleven spannend kunt houden. Daarvoor heb je heus niet een andere partner nodig, ook als je elkaar door en door kent kun je je relatie nieuw leven inblazen. Onderstaande tips helpen je daar een handje bij.

Kies een ander moment of een andere plek

Heb je meestal seks voordat jij en je partner gaan slapen? Misschien is het dan eens leuk om voor een ander moment te kiezen. Wat dacht je van je lunchpauze? Dat is nog eens een keer iets anders! Ook een andere plek kan wonderen doen. Ben je niet zo avontuurlijk, dan hoef je heus niet opeens de liefde te gaan bedrijven in het vliegtuig of zwembad. Ook de keukentafel of een andere plek in huis waar je nog nooit seks hebt gehad kan een goede optie zijn.

Experimenteer met sekstoys

Wie zegt dat je sekstoys alleen zelf kunt gebruiken? Ook bij de seks met je partner kan een seksspeeltje een goede toevoeging zijn. Het hoeft hierbij niet per se om een partner toy te gaan, ook een dildo of vibrator kun je er gerust bij pakken. Ga samen op ontdekkingstocht en verrijk je seksleven!

Koop een bordspel

Ben je niet zo’n fan van speeltjes, dan bestaan er bovendien ook seksgerelateerde bordspellen. Vaak dien je hierbij vragen te beantwoorden of is het de bedoeling dat je (samen) opdrachten uitvoert. Wellicht wordt het hierdoor ook nog eens een stuk makkelijker om het over bepaalde onderwerpen te hebben. In het dagelijks leven is hier misschien niet echt gelegenheid voor, of misschien vind je het wel lastig om het over dit soort dingen te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *