Jouw persoonlijke ontwikkeling op het werk

Als je al een tijdje een baan hebt kom je vaak terecht in een sleur van dezelfde werkzaamheden, hierdoor kan je het idee krijgen dat je toe bent aan iets nieuws. Veel mensen zoeken dan ook uitdaging in hun werk en daarbij hoort het om soms uit je comfortabele zone te stappen. Wil je jezelf gaan ontwikkelen binnen het bedrijf? Nieuwe vaardigheden leren of een opleiding doen? Hierdoor kan je aan jezelf werken en wellicht in aanmerking komen voor nieuwe werkzaamheden en een uitdaging! Wil je meer weten over hoe je dit kan realiseren? Lees dan snel hieronder verder voor meer informatie. 

Hulp bij ontwikkeling 

Als je nog niet zo goed weet waarin je jezelf wil ontwikkelen of specialiseren, kan je dit natuurlijk altijd overleggen met je leidinggevende of collega’s van het bedrijf. Maar, er zijn ook derden die je hierbij kunnen helpen. Bijvoorbeeld de mensen van Carrièrepoort. Dit is een dienstverlenend bureau dat erop gericht is om jouw te helpen ontwikkelen binnen je organisatie. Zij bieden dan ook verschillende soorten coaches aan om jou de beste versie van jezelf te kunnen laten worden. Een beetje hulp kan nooit kwaad, zo kan jij je namelijk volledig gaan focussen op je nieuwe ervaringen. 

Wat werkt voor jou? 

Elk mens heeft verschillende voorkeuren en behoeftes, dit geld ook voor wanneer je een nieuw leertraject in gaat. Zet daarom goed voor jezelf op een rij waaraan jij nou echt behoefte hebt als het aankomt op begeleiding. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan met een loopbaancoach die jou door je gehele ontwikkelingstraject kan begeleiden. Zo kan je bijvoorbeeld al je doelen met hem of haar bespreken, en dan kunnen jullie samen een plan van aanpak opstellen. Zo ben je binnen no time begonnen aan jouw leertraject. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *