Manieren om uw herstel na de operatie te verbeteren

24 uurs zorg

Als u een operatie ondergaat, bent u misschien geïnteresseerd in hoe u sneller kunt genezen, sneller weer aan het werk kunt gaan, misschien zelfs sneller terug naar de sportschool kunt gaan. Over het algemeen is herstellen van een operatie een eenvoudig proces van het volgen van de ontslaginstructies, wat voor sommige personen een uitdaging kan zijn.

Wanneer u moeite heeft met het herstel na uw operatie kunt u ook naar een zorghotel, deze zijn speciaal voor mensen na een operatie om alles vlekkeloos te laten verlopen (Bron: https://www.zorghoteldekim.nl/).

Volg de instructies van uw arts

Sommige patiënten volgen de instructies die ze zinvol vinden en negeren degenen die ze niet leuk vinden of niet op hen van toepassing vinden. Een eenvoudige instructie, zoals geen baden na een procedure, lijkt misschien dom, maar er is meestal een zeer goede reden voor.

voetschimmel

Als uw arts alleen douches zegt, of niet zwemt, of u vertelt om de eerste weken na de operatie niets zwaarder dan 10 pond op te tillen, is hier waarschijnlijk een zeer goede reden voor.

Houd u aan uw vervolgafspraken

Veel patiënten houden zich niet aan al hun vervolgafspraken. Als u zich goed voelt en uw wond goed geneest, kan een afspraak een onnodige uitgave en tijdverspilling lijken. Niets is minder waar.

Uw arts zal willen weten hoe u zich voelt en of uw incisie goed geneest, maar ze zullen op zoek zijn naar extra dingen die u misschien niet doet. Uw chirurg is mogelijk op zoek naar iets dat u niet kunt zien, vooral als uw incisie niet zichtbaar is (zoals een vaginale hysterectomie).

Ze kunnen vervolg bloedonderzoek doen, op zoek gaan naar tekenen van infectie of ervoor zorgen dat uw aandoening adequaat is behandeld door de operatie. In de weken na de operatie kan het ook nodig zijn om uw medicijnen aan te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *