Schoonheidssalon in Arnhem
8 september 2020

Stralend jong huidje dankzij schoonheidssalon in Arnhem

Door Redactie

Mijn favoriete schoonheidssalon in Arnhem is het Rein Skin Institute. Hier onderga ik regelmatig beautybehandelingen en ik ben altijd zeer tevreden over het resultaat. Nu ik wat ouder ben, vind ik huidverzorging erg belangrijk. Ik ben dan ook echt fan van de verschillende anti-age behandelingen die Rein Skin Institute aanbiedt!

Schoonheidssalon in Arnhem

Anti-age behandelingen voor een verfrissende en jonge huid

De schoonheidssalon in Arnhem biedt een aantal heerlijke behandelingen aan die je huid echt een oppepper geven. Zo heb ik al een aantal keer een bindweefselmassage gehad, wat zeer effectief is tegen rimpels, littekens en het verstevigen van de huid. Verder onderga ik ook af en toe de Murad Retinol Power Peel. Deze behandeling bestrijdt fijne rimpels, lichte pigmentvlekken in het gezicht en een vale huid. Mijn gezicht voelt en ziet er daarna weer heel jong en fris uit en ik heb ook al vaak complimentjes gehad dat ik een mooie huid heb.

Schoonheidssalon in Arnhem

Persoonlijk huidadvies

Wat ik zo fijn vind aan deze salon is dat je nooit als een nummertje wordt behandeld. De schoonheidsspecialistes herkenden me al na het eerste bezoek en deze persoonlijke benadering is heel positief. Er wordt ook goed naar je geluisterd en ze denken altijd met je mee. Ze hebben trouwens ook een winkel waar ze verzorgingsproducten verkopen, maar ze smeren je nooit iets onnodigs aan. Het staat je dus altijd vrij om iets te kopen en niets is verplicht. Ben jij dus ook op zoek naar een goede schoonheidssalon in Arnhem? Dan raad ik Rein Skin Institute echt aan! Als je niet zeker weet welke behandeling het beste bij jou past, dan is het mogelijk om een introductiearrangement te doen. Er wordt dan een persoonlijk huidplan opgesteld en je krijgt een gepersonaliseerd huidadvies met de geavanceerde huidcamera. Zorg goed voor jezelf en maak snel een afspraak via de website!