Tips voor het bestellen van een rouwboeket

rouwboeket

Bij het overlijden van een naaste moeten er ontzettend veel zaken geregeld worden. Een van deze zaken is het kiezen van een persoonlijk rouwboeket voor op de uitvaart. Wanneer je een rouwboeket gaat bestellen, dan wil je natuurlijk dat deze past bij de overleden persoon. Dit kost best nog eens lastig zijn. Welke bloemsoorten? Welke kleur bloemen? En welke tekst komt er op het rouwlint te staan? Allemaal zaken die het uitkiezen van een rouwboeket best lastig maken.

Rouwbloemen passend bij de overledene

Bij het uitkiezen van een rouwboeket wordt er vaak gekozen voor bloemen waarvan de overledene hield. Hield hij of zij van lelies? Dan kan je een boeket samenstellen met deze bloemsoort erin verwerkt. Het is natuurlijk geen must om te kiezen voor bloemen waarvan de overledene hield. Zo kan er ook gekozen worden voor een kleur dat past bij de overleden persoon.

Welke bloemen worden vaak verwerkt in rouwboeketten? 

In de meeste rouwboeketten worden witte bloemen verwerkt. Populaire bloemsoorten zijn rozen, aronskelken en lelies. Maar ook kunnen andere bloemsoorten in het boeket verwerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan amaryllissen, anjers, chrysanten, orchideeën, tulpen en violen. Wenste de overleden een rustige uitvaart? Dan wordt er vaak gekozen voor een rustig boeket. Maar een crematie of begrafenis hoeft niet altijd verdrietig te zijn? Waardoor er ook gekozen kan worden voor een kleurrijk boeket.

Rouwboeket bestellen met tijdige levering

Rouwboeketten zijn te bestellen in allerlei vormen en maten. Voor elke uitvaart is er dan ook wel een persoonlijk boeket te vinden. Je kunt natuurlijk kiezen voor een traditioneel rouwboeket, maar ook een rouwkrans of rouwbloemen in een speciale vorm behoort tot de mogelijkheden. Op Rouwboeket.nl heb je ruime keuze uit verschillende rouwboeketten en is een tijdige levering gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *