trapliftkiezer.nl
8 februari 2021

Voordelig ben je weer mobiel

Door Redactie

Welke traplift prijs je ook betaald, denk je na dan is deze nooit te hoog. Je bent weer mobiel en hebt je vrijheid weer terug om naar iedere etage in je woning te gaan, natuurlijk zijn er wel verschillen in prijs door de modellen die mogelijk zijn en het soort trap. Vaak is het soort trap en de vorm van de trap voor een groot deel bepalend voor de prijs, natuurlijk spelen de eigen wensen voor de traplift ook zeker mee. En lift voor een trap die recht is, is natuurlijk voordeliger dan een trap met allerlei bochten. 

Heb je een rechte trap in huis?

De traplift prijs bij een rechte trap is vrij voordelig, buigen van de rails is niet nodig bij een recht model. Het enige wat er moet gebeuren is het inkorten van de rail, vaak worden deze soorten liften in grotere producties gefabriceerd. Dit scheelt ook in de prijs, het is dus niet verwonderlijk dat dit model goedkoper is dan een trap met een bocht erin. Op de website van trapliftkiezer.nl vergelijk je de verschillende aanbieders en ben je altijd het voordeligst uit, wat voor model trap je ook in huis hebt. 

trapliftkiezer.nl

Trap met bochten

De meeste woningen die een trap hebben in Nederland, zijn voorzien van een trap met een bocht. Vaak worden de trappen gebruikt omdat deze de minste ruimte innemen, nadeel is wel dat geen trap bijna gelijk is. Maatwerk heeft wel invloed op de traplift prijs, alle onderdelen moeten namelijk exact voor jouw trap op maat worden gemaakt. Hoe meer werkzaamheden er verricht moeten worden, hoe hoger de prijs van de traplift is. Maar bij trapliftkiezer.nl vind je voor iedere soort trap, de voordeligste prijs. Natuurlijk kun je de ligt ook voorzien van extra’s, een voetenplankje of een aparte kleur zijn twee opties.