Wat biedt coronatestnederland.nl

podotherapeut

Coronatest Nederland heeft meerdere Covid.Limited teststraten bij u in de buurt. Hier bieden ze corona (snel) testen aan voor zowel bedrijven als voor particulieren. Wanneer u een coronatest wilt laten uitvoeren kunt u een afspraak maken via https://coronatestnederland.nl/. Het grote voordeel van het laten uitvoeren van een coronatest bij Covid.Limited is dat u, wanneer u de sneltest laat uitvoeren, binnen 15 minuten de uitslag heeft. Het is ook mogelijk dat testers van coronatest Nederland bij u op locatie komen testen. Dat kan al bij een minimale afname van 25 sneltesten. In alle gevallen worden de testen uitgevoerd door gecertificeerde en vakbekwame zorgmedewerkers.

Meer over de corona sneltest

Bij corona sneltesten is de uitslag binnen korte tijd duidelijk is. Coronatest Nederland biedt deze sneltesten tegen betaling aan. Een positieve uitslag van een sneltest, gedaan bij coronatest Nederland, wordt altijd gemeld via zorgmail aan de GGD. Het kan zijn dat u door de GGD, op een later tijdstip, opnieuw wordt opgeroepen voor een nieuwe coronatest. Coronatest Nederland gebruikt voor zijn sneltest onder andere de Abbott antigeen sneltest die is goedgekeurd door het RIVM. Verder bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor de bloedprik test van Lepu Medical. Voor deze test bestaat geen meldplicht aan de GGD.

Er bestaan meerdere soorten corona sneltesten

Er zijn 2 soorten Antigeen (Ag) sneltesten:

·         De nasofaryngeale swab (neus- swabtest)

·         De bloedprik test

De neus- swabtest wordt gedaan door materiaal uit de neus te verzamelen op een wattenstokje. Dit wattenstokje wordt daarna geplaatst in vloeistof. Door een paar druppels te plaatsen op een teststrook (in een cassette) volgt binnen 15 minuten de uitslag. Deze test is goedgekeurd voor het RIVM en is voldoende geschikt om mensen die zijn besmet met COVID-19 te herkennen. Bij de Lepu Medical test wordt, door een prikje in de vinger, een druppel bloed afgenomen en in een testapparaat geplaatst. Er kan worden aangetoond, door te kijken naar antistoffen, of iemand COVID-19 heeft (IgM) of heeft gehad (IgG). Deze test wordt niet doorgegeven aan de GGD.

Er is altijd een Covid.Limited teststraat bij u in de buurt waar u (bijna) direct terecht kan. Bij het thuis laten testen kiest u de plaats die het dichtste bij u zit maar maximaal 20 km van u verwijderd is. De kosten voor het thuis laten testen zijn de normale kosten voor een COVID-19 Swabtest plus voorrijkosten van € 44,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *